En blogg av Magnus och Sophy – Världen enligt oss


Snöbollen är i rullning!
januari 26, 2011, 8:26 e m
Filed under: Av Sophy, Heroes of Today, HOME-projektet, klimatarbete

Måste bara dela med mig av något som är väldigt kul just nu! Nästan varje dag kommer det in beställningar från vår webbshop av människor som vill köpa HOME eller Heroes of Today. Det är inga stora beställningar, en film här, en tidning där, men det känns ändå helt fantastiskt. Vi hinner nämligen inte med att sälja, marknadsföra och få ut infon om vårt material överallt och till dem vi önskar. Men tack vare att snöbollen har satts i rullning och att människor tycker om filmen, tycker om tidningen, och berättar om det för andra, så hittar människor till oss ändå. Och detta är ljuvligt och jag får ett stort leende på läpparna varenda gång det klingar till i mailen och det kommer från E-butiken. Och jag är så glad att jag får göra det här, för jag vet att filmen berör och gör skillnad och jag vet att tidningen inspirerar. Och det är fantastiskt att få känna att man gör skillnad.

Igår var Magnus till Botkyrka och visade HOME för lärare och människor inom kommunen, och alla var helt tagna när filmen var slut. Påverkade av vad vi håller på och gör med vår planet och mot oss själva. Och det är så skönt att se detta, om och om igen. Den här filmen fungerar. Och vi vill bara få alla att förstå att ALLA kan använda den som ett verktyg för att påverka andra. Den är F R I .

Därför blir jag så glad varje gång det kommer in beställningar. För det börjar med att en tittar på filmen, som sen visar den för en annan, som sen visar den för en tredje. Och alla dessa människor blir på något sätt påverkade och börjar förhoppningsvis att agera.

/Sophy

PS! Länk till webb-shopen :) http://heroesoftoday.nya-ebutik.se/


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: