En blogg av Magnus och Sophy – Världen enligt oss


Kände mig lite som en rockstar
september 30, 2010, 7:08 f m
Filed under: Av Magnus, Heroes of Today, HOME-projektet

Många bollar i luften och långa dagar. Men känns som vi skapat något som många tycker är bra och som fyller ett behov. Pratar om magasinet Heroes of Today och vårt projekt med filmen HOME. Så himla kul att jobba med något man är stolt över.

Igår var jag på en föreläsning som jag egentligen inte kunde gå på, men Maxi bestämde sig med kort varsel att han ville vara hos en kompis under kvällen och plötsligt hade jag några timmar ”lediga”. Det var SE Forum som arrangerade och Maja Frankel som pratade om Framtidsboxen. Framförallt var det många drivna spännande människor samlade på en plats.

Alla presenterade sig och jag berättade kort om tidning och HOME. Efter föreläsningen så stod folk i kö för att få veta mer. Kände mig lite som en rockstar. :)

Vi vill ju att så många som möjligt ska använda det vi skapat och om de tycker det är bra också sprida vidare. Men vi vill också att fler bidrar till exempel Inspirationsdatabasen och handledningen. Hoppas och tror att mötena igår kan leda till bra konkreta saker. Någon ville bidraga med artikel om Plantagon till databas, en annan visa filmen på Universitet, en tredje visa filmen för pensionärer i Tumba, en fjärde se om det är något för Folkuniversitetet att använda sig av, en femte upptäckte att vi skrev om flera av hennes kompisar i tidningen, en sjätte såg möjligheter på MR-dagarna, en sjunde ville hjälpa till att lyfta och berätta om tidningen på deras hemsida… Ja ni fattar att jag hade en bra kväll.

Hem och kolla maillådan och upptäckte att FN-förbundet kommer att ge alla sina skolor ett ex av filmen HOME.

Sov gott när jag så småningom kom i säng. :)

/Magnus


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Du är bäst :)

Kommentar av Sophy

Grymt jobbat Magnus!

Kommentar av Sven
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: