En blogg av Magnus och Sophy – Världen enligt oss


Intensivt just nu
september 28, 2010, 8:41 f m
Filed under: Av Magnus, Familjeliv, HOME-projektet

Kul att det går bra, men svårt att få tiden att räcka till. Mycket som händer. Bra saker.

Vi är nominerade till Åtets Miljöhjälte av WWF, Min Planet och TV4. Och har troligtvis stor chans att bli en av tre som utses då vi fick tredjen flest röster då ”vanliga” besökare fick rösta på alla nominerade. Nu är det upp till en jury att utse de tre vinnarna. Besked i helgen/måndag.

I veckan som gått har vi introducerat två visningar av filmen HOME i Botkyrka. Amatheus har varit med och gett bort tidningar till publiken, medans jag pratat om att filmen är fri för ALLA att visa om de efter de sett filmen tycker om den och vill använda sig av den för att inspirera.

I lördags var vi med på Föreningens Sofias stödgala i Kulturhuset i Järna. Jag stod och berättade om tidningen och filmen, medans Amatheus och Sophy såg Zillah och Totte och träffade ponnies.

Vi skickar ut filmer och paket efterhand beställningar rullar in. Och det kommer ett par om dagen, vilket är fantastiskt då vi ännu inte kommit igång med försäljning på allvar. I går var jag på FN-förbundet och pratade om projektet. De kommer att i sin tur berätta om vårt material för de skolor de samarbetar med och se om de kan använda material på andra sätt.

Vi är också på gång att flytta till Sundbyberg/Spånga då vi troligtvis fått in Amatheus på ett Waldorfdagis där. Är också fantastiskt men samtidigt med allt annat försöker vi nu byta den lilla etta vi har i Sundbyberg mot något vi alla fyra får plats i eller andra lösningar.

Så det är spännande tider och väldigt väldigt kul.

//Magnus


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Vilka goda nyheter!

Lycka till med allt – nomineringen, försäljningen, flyttningen! :)

Kramar,
Oleg

Kommentar av Oleg Izyumenko
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: