En blogg av Magnus och Sophy – Världen enligt oss


Nu rullar det åt rätt håll igen!
juni 2, 2010, 8:59 e m
Filed under: Uncategorized

Spännande vecka. Igår var total panik och både jag och Magnus var helt knäckta. Visste inte om det skulle bli nånting av nånting eller hur vi skulle överleva sommaren. Inte så roligt att jobba då och framförallt svårt att jobba, för man lyckas inte riktigt frammana den där energin man behöver när man tar samtal med folk som man behöver inspirera och få med sig. Så igår var det kris, men idag vaknade vi till en ny dag och det rullar på igen!

Nu har vi äntligen fått säkrat att vi får stöd från Plan för att göra tidningen. Även säkrat att svenska kyrkan är med och också Transitionrörelsen hjälper till. Vi är fortfarande inte i mål ekonomiskt, men vi är mycket närmare och vet nu att det kommer bli av. Nu gäller det att hitta ett snällt och miljövänligt tryckeri som vill trycka tidningen men få betalt först i slutet av året när vi har sålt paketen och tagit in pengarna för trycket. Tips mottages tacksamt!

Så nu gäller det att producera tidning! Personen som antagligen ska layouta tidningen behöver materialet i mitten av juli så det betyder att jag/vi har 1,5 månader på att göra en tidning på 72 sidor. Vilket vi ju ska klara av, med förhoppningsvis lite hjälp från andra! Så på lördag drar vi till Stockholm och nästa lördag till Åland och blir där över sommaren för att superproducera. Amatheus får leka med mormor och morfar och plocka bär och jag och Magnus får jobba med havsutsikt. Vore dumt att klaga!

/Sophy

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: