En blogg av Magnus och Sophy – Världen enligt oss


Oj, redan onsdag
maj 26, 2010, 1:09 e m
Filed under: Av Magnus, HOME-projektet

Oj, redan onsdag. Vi har haft fokus på att sätta igång arbetet med tidningen och fortsatt jaga sponsorer till eventet i Ericsson Globe. Vi sa förra veckan att vi skulle fatta ett beslut under fredagen om vi skulle fortsätta att arbeta enligt nuvarande plan eller tänka om. Men vi fick inte de besked vi önskade, eller rättare sagt fick vi inga besked alls utan de vi väntar på bad om mer tid. Så vi ger det några dagar till. :)

Positivt möte idag med Taxi Stockholm som vill vara med. Vi ska gå ett varv till och diskutera på vilket sätt. SEB, Posten och TeliaSonera kommer med besked under veckan. Flera företag håller på och diskuterar eventuell medverkan internt bl.a. DHL, Busslink och SJ.

Förra veckan träffade vi också Plan Sverige som kommer att hjälpa oss med tidningen för unga. Dels finansiellt men också med innehåll. Var fantastiskt kul att få veta mer om deras arbete, hur de arbetar med unga och känna att hjärtat är med i det de gör. De gör skillnad och hjälper andra göra skillnad. Läs gärna mer om det arbete de gör för ”Barns rättigheter i ett förändrat klimat”!

/Magnus


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej!
Stefan Krooks är grundaren av ”God El”. Det var en artikel om honom i svd.
Han drivs av idéelt nytänkande. God El kanske är intresserade.
PS. Stora företag har långsamma beslutsprocesser. Det kanske behövs lång framförhållning. På ett halvår..?

Artist: Lasse Åberg är kanske intresserad?

Kommentar av Sebastian

Hej,

Pratat med Stefan på God El, samt VD. De har ju en strategi att de skänker vinst till ideeella organisationer som deras kunder väljer. Lägger inga pengar på sponsring.

Vi har ju varit igång en månadsskiftet och började kontakta företag för flera månader sedan. Problematiken är att man måste hitta fram till rätt person vid rätt tidpunkt. Så det blir mycket jagande med telefon för att få napp. Men också ett sätt att marknadsföra filmen för alla assistenter, receptionister och andra trevliga som jag kommer i kontakt med på jakt efter beslutsfattarna.

Lasse är ett bra tips, tack!

Kommentar av Magnus

Lasse tackade tidigare nej ang. att bli ambassadör för HOME.

Kommentar av magnussophy

Ok!
Jag tycker att det ni gör är fantastiskt!!
Vad kan jag hjälpa er med? Jag har en stark känsla av att det här projektet blir av. Vad krävs för att det ska bli genomförbart?

Kommentar av Sebastian

Pengar, pengar och lite mer pengar :) Att antingen företag kliver in och vill synas eller att någon rik människa med stort hjärta tror på oss och vill att dessa projekt ska förverkligas. Jag tror att dessa människor finns (jag vet att pengarna finns), men vet inte hur man får tag i dem. Vi tar tacksamt emot hjälp, med det och annat. Skulle vara kul att träffas! Lämnar över bollen till Magnus :)

Kommentar av magnussophy
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: