En blogg av Magnus och Sophy – Världen enligt oss


Avgörande vecka
maj 19, 2010, 8:32 e m
Filed under: Av Magnus, HOME-projektet, Pengar

Nu gäller det. Att få ihop det ekonomiskt. Nu på fredag den 21/5 bestämmer vi oss för om vi ska fortsätta med HOME-projektet. Så allt fokus denna vecka ligger på att få in sponsorer till eventet i Ericsson Globe och lösa hur vi finansierar produktionen av två inspirerande magasin.

I måndags hade jag trevligt möte med sponsorchefen Josefin Sollander på SEB. Kul med någon som omedelbart förstod vad vi ville göra  och såg en massa möjligheter. De önskade bl.a. att filmen skulle visas i många städer så de kan aktivera lokalkontor, vilket vi också vill. Kan bli ett stort engagemang eller inget alls. Blev lovad någon form av besked (fingervisning) fredag.

Vi har Siemens med oss. Haft positivt möte med TeliaSonera. Ett tiotal andra funderar seriöst. TaxiStockholm vill hjälpa till med exponering. Och många många fler har fått erbjudandet.

Positiva saker händer hela tiden. Yann-Arthus Bertrand vill hjälpa till och erbjudit sig att skriva ett personligt brev för att visa att han står bakom vårt projekt. I Göteborg undersöks förutsättningar för att göra ett liknande evenemang där i Scandinavium. Malmö Arena och Malmö stad tittar också på om det går att få ihop något. En artist som inte kan vara med i Globen hjälper oss att komma i kontakt med andra kända artister. Skolor ber att få boka platser till visningen i Ericsson Globe och beställer visningspaket. Förvaltningar i Stockholm, Göteborg och Malmö hjälper oss att komma i kontakt med rektorer. Flera företag vill visa filmen internt och kan inte riktigt förstå att det är så billigt och enkelt.

Så vi fortsätter jaga marknadchefer och sponsringsavdelningar för att få besked. Vi fortsätter jaga organisationer och studieförbund som vi tror skulle ha nytta av att vara med som partners i produktionen av våra två tidningar. Vi fortsätter jaga förhandsbokningar till våra visningpaket så vi kan våga gå igång med produktion. Vi fortsätter jaga till arbetsdag fredag är slut. Sen får vi se.

/Magnus


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: